Nytt bad?

Nedenfor kan du lese en artikkel fra Sigdal for hva du burde tenke på når det kommer til å kjøpe sitt nye bad. Trykk deg gjerne inn til Sigdal sin egne nettside HER for mer inspirasjon eller ta deg turen innom oss hos Alta Kjøkken og Interiør AS for hjelp fra en av våre dyktige konsulenter!

Ro på badet

Mye av opplevelsen av et bad handler om følelsen du får når du er der. At badet både er praktisk og godt i bruk, men også at den har den stilen som gir deg ro.

Det er ikke alltid så enkelt å vite hvilken stil du skal gå for når du først går i gang med planleggingen av ditt nye bad.

Sigdal har derfor et godt tips om du trenger inspirasjon: Bad kan hente inn detaljer fra andre som som for eksempel kjøkkenet, noe som gjør at det er med på å gi boligen et helhetlig utrykk.

Helhetlige løsninger

Sigdal har derfor utviklet en rekke løsninger for ditt bad som henter både inspirasjon og konkrete elementer fra deres rike kjøkkensortiment. Om du har valgt et kjøkken fra Sigdal har du muligheten til å sette sammen akkurat ditt drømmekjøkken ut fra en lang rekke fronter, håndtak, benkeplater og farger.

Det kan du nyte godt av også når det kommer til ditt bad. For hva med å bruke de samme frontene og håndtakene til skapet på badet, som du har valgt til kjøkkenskapene? Eller lek deg med å bytte ut håndtakene, hent ut inspirasjon og gå for andre fargenyanser som gjør det litt ulikt, men der du ser at rommene virkelig komplimenterer hverandre?

Bad til inspirasjon

Hos Sigdal er de kjent for de mange valgmulighetene som gjør at du ikke trenger å inngå kompromisser. Det gjelder selvfølgelig også når du skal planlegge bad. Deres baderomsmodeller varierer fra det minimalistiske via nordisk design til det herskaplige og lune.
De har overflater i alt fra eikefiner til MDF og grønn spon, slette og glansete, hver med egne fargepaletter der du også kan blande din egen.

Hver modell byr dessuten på ulike moduler du kan komponere og sette sammen så ditt bad oppfyller akkurat dine behov- på den plassen du har til rådighet. Ønsker du for eksempel mest mulig oppbevaring for håndklær og annet tøy, eller har du kring lignende rom dette kan lagres i så du heller kan prioritere med luft?
Og brukes ditt bad også som vaskerom og må tilpasses vask og eventuelt tørk av tøy, eller gjøres det andre steder?

Antall personer som bruker et bad er selvfølgelig også avgjørende. En servant eller to, ulike soner for oppbevaring både i skap og på knagger og hensynet til plass foran speilet er spørsmålet det da er verdt å bruke tid på.

Benkeplater til bad

Et annet element som kan hentes igjen på badet er benkeplaten fra kjøkkenet. Om ikke du går for nøyaktig den samme kan du i hvert fall hente inspirasjon, bad som har godt med benkeplass oppleves gjerne større fordi benken ikke fyller seg så raskt av baderomsartikler som gjenre blir stående der i det daglige.

Husk bare at benkeplaten på badet utsettes for annen type slitasje enn på kjøkkenet. Det er mindre risiko for kutt og merker etter varme ting – men langt mer fukt som uten god utlufting kan bli værende over tid.

Gjensidig inspirasjon

Trenger du inspirasjon for å finne løsninger til ditt bad, kan det også være verdt å kikke gjennom bildene som ligger under hver av våre baderomsmodeller. Her kan du se hvordan de passer inn og skaper helt forskjellige baderomsinntrykk, og hvordan detaljene kommer til sin rett som del av helheten.

Ta gjenre en titt også på våre garderobeløsninger som kan harmonere med og gi gjensidig inspirasjon til bad og kjøkken. Hos Sigdal kan du velge detaljene som gir de helheten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s