NORDSJØKJØKKEN

Dansk design du har råd til

«Nordsjøkjøkken er dansk design og kvalitet på sitt beste. Vår fabrikk har produsert kjøkken i over 40 år, og har erfarne snekkere, tømrere, industrilakkerere, montører og andre dyktige fagfolk.

Nordsjøkjøkken skreddersyr løsninger

Nordsjøkjøkken blir utviklet, produsert og solgt med omtanke. Våre kjøkkener og innredningsløsninger produseres på en av Danmarks eldste kjøkkenfabrikker. Våre produkter har et stort stilmessig utvalg, så uansett om du liker best minimalistisk design med aluminium, glass og stål eller mer til den romantiske kjøkkenstil, kan du finne ditt drømmekjøkken, bad og garderobe hos oss.

Kjøkkenet er husets hjerte

Her skapes de ”store” måltider og de gode samtalene. For de fleste er kjøkkenet utgangspunkt for timevis med godt samvær omkring matlaging og hygge med familie og venner. På kjøkkenet oppleves også de små gleder og utfordringer i en travel hverdag. Og hverdager er det flest av. Hektiske dager med aktivitet på mange plan, der kjøkkenet er et samlingsplass for hele familien. Derfor er et koselig kjøkken en viktig hverdagsglede som skaper trivsel og inspirasjon for hele familien.

Legg vekt på detaljer

Ta deg derfor god tid til å planlegge kjøkkenet ditt. Legg vekt på detaljene som gjør ditt kjøkken til noe utenom det vanlige. Nordsjøkjøkkenet kan hjelpe deg langt på vei med å realisere din kjøkkendrøm. Vi har kjøkken i de fleste stilarter og ulike skapløsninger som hjelper med å utnytte hver dyrebar kvadratmeter. Kjøkkenet skal være funksjonelt og passe helt til din families behov, og det skal tåle og blir brukt dag etter dag, år etter år.

I over tyve år har Nordsjøkjøkkenet levert kjøkken til flere tusen norske hjem. Vi har fokus på godt håndverk og kvalitet ned til minste detalj.»

Les mer og se hele sortimentet på nordsjokjokken.no.

                 –      Bredt utvalgt       –       Hurtig levering       –       Prisgunstig     –

uten navn