GARDEROBE

Drømmekjøkkenet

Våre skyvedører og garderober tilbyr deg fleksible oppbevaringsløsninger for husets alle rom.
Til garderoben har vi hyller, oppheng, skuffer, kroker, kurver og mye mer. Alt som vil gjøre hverdagen lettere. Måltilpassede skyvedører er i tillegg elegante og gir en god plassutnyttelse. Vi produserer skyvedørene etter ditt rom, ingen tilpasninger behøves. De finnes i flere typer materiale, med eller uten profil. Tanken er å forenkle og forbedre det du allerede har!

Les mer og se hele utvalget på https://www.drommekjokkenet.no/

Rival

Det er utrolig mange forskjeller på soverom, ganger, boder og andre steder folk ønsker garderobeskap. Takhøyde, skråvegger, skjeve gulv – det er nok av utfordringer ”der inne”. Derfor er Rivals garderobeløsninger like forskjellige som rommene kundene våre skal innrede. Og fargeutvalget er nærmest ubegrenset!

Les mer og se hele utvalget på https://rival.no/

Sigdal

Å etablere gode systemer for oppbevaring av klær er med på å skape en organisert og ryddig tilværelse i hjemmet. Bli inspirert av Sigdals helhetlige løsninger og finn et skap eller en garderobe som glir elegant inn sammen med kjøkkenet og badet ditt for en helhetlig følelse.

Les mer og se hele utvalget på https://www.sigdal.com/

Nordsjø

Du kan bruke skyvedører i alle rom i huset der du vil gjemme bort ting, eller ønsker plass til oppbevaring. Nordsjøkjøkken tilbyr forskjellige modeller i god kvalitet til skyvedører, Modul One og Modul Zero. Begge systemer er modulbasert og er designet etter ”gjør det selv” prinsippet og er enkelt å montere. Velg innholdet som passer deg og design din drømmegarderobe med Nordsjøkjøkken.

Les mer og se hele utvalget på https://www.nordsjokjokken.no/