SLIK GÅR DU FREM

Kontakt oss!

Vi har en stor og fin utstilling i Skippertorget 2 på Elvebakken i Alta. Våre kjøkkenkonsulenter står klare til å vise deg utvalget, og til å hjelpe deg med å planlegge ditt kjøkken i detalj. Hos oss får du en sjekkliste til å hjelpe deg i gang.

Du kan også sende oss en skisse med mål på det aktuelle rommet. Markér vindu, dører, vann og avløp og eventuelt hvor ventilatoren må ha utluftingen. Legg gjerne ved bilder av hvordan rommet er i dag.

 

Form og funksjon

Skriv også noen ord om hvem dere er og hvordan dere bruker kjøkkenet. Hvilken funksjon ønsker du at kjøkkenet skal ha? Hvor mange lager mat samtidig? Er det et sosialt samlingssted?  Hva fungerer i dag og hva fungerer ikke? Jo mer informasjon våre konsulenter har, jo bedre kan vi skreddersy en løsning egnet for deres bruksmønster.

Og sist men ikke minst, hvordan skal kjøkkenet se ut? Hva ser du for deg? Hvilke materialer og overflater ønsker du? Ikke nøl med å vise oss inspirasjonsbilder fra nett eller fra naboen, de kan være et godt verktøy til å avdekke det riktige formspråket for deg og ditt nye kjøkken.

 

Produktvalg

Det er en god idé å se litt på utvalget av fronter, benkeplater og håndtak på hjemmesidene til våre kjøkkenleverandører. Her finner du også mange fine kjøkkenmiljø til inspirasjon. Mange synes at det er overveldende mye å ta stilling til når det kommer til planlegging kjøkken. Heldigvis har våre konsulenter lang erfaring med å komponere de ulike bestanddelene til helhetlige uttrykk, spør oss om hjelp til å finne det som passer dine ønsker! Følg linkene under for å besøke våre kjøkkenleverandører:

         Utskrift

sigdal logo

 

 

Hvitevarer

Alta Kjøkken og Interiør AS er også forhandler av hvitevarer. Når du handler kjøkken hos oss får du gode priser på hvitevarepakker. Vi har et bredt utvalg av produkter fra en rekke kjente leverandører. Vi har med andre ord et stort spillerom til å legge til rette for dine ønsker, behov og budsjett. Gi oss en lyd om hva du trenger i ditt kjøkken, så kan hvitevarene integreres i kjøkkenløsningen din. En oversikt over våre leverandører av hvitevarer finner du her.