Med en kjøkkenøy kan du nyte mer av alt det gode i livet

Nedenfor kan du lese en artikkel fra Sigdal for hva du burde tenke på om du skal ha kjøkkenøy. 
Besøk gjenre Sigdal sine egne sider HER for mer inspirasjon eller ta deg turen innom oss hos Alta Kjøkken og Interiør AS for hjelp fra en av våre dyktige konsulenter!

Det er stadig flere som vil ha kjøkkenøy. Estetisk gjør den at kjøkkenet virker større, og en øy gjør hjemmet ditt mer helhetlig og levende.

En kjøkkenøy gir deg bedre arbeidsflyt mellom arbeidssonene siden du får kortere vei mellom den, men enda viktigere – du skaper et sosialt midtpunkt.

En kjøkkenøy for alle

Mange som ønsker kjøkkenøy lurer på om de har plass. Ja, et kjøkken med øy krever litt mer plass enn et kjøkken uten – men likevel finnes det muligheter. Det er derfor smart å snakke med fagpersonell før du starter planleggingen.

Også en enkel kjøkkenøy har mange bruksområder.

Selv om du har en liten kjøkkenøy uten strøm og vann får du et mer åpent miljø. Du kan for eksempel lage en bar-øy der du kan tilberede, servere og ha sitteplasser.

Tenk multifunksjonssoner, som å bruke kjøkkenbenken til mer enn bare matlaging.
Kanskje barna kan lese høyt for deg mens du koser deg med å lage middag? Hva med å blåse støvet av Monopol og Risk? Lage et maleri sammen? Snekre fuglekasser? Eller dere kan finne frem racket og baller og spille bordtennis?

Det er flere som har tatt bort spisebordet og heller bruker kjøkkenøya. Du får mange høye og komfortable stoler som holder gjennom hele middagen – og den gode samtalen eller spillekvelden etterpå.

Du kan få benkeventilator og skjult takventilator. Når du først har strøm kan du ha flipp. kontakt og skuffer med UBS-ladere. Har du i tillegg anledning til å flytte vann og avløp til kjøkkenøya, kan du ha vask med en stor flott kran og selvsagt oppvaskmaskin.
Du kan dessuten ha kjøleskuffer, så slipper du de vanlige høyskapene. I det hele tatt kan veldig mye av kjøkkenet flyttes til øya, og det gjør også designmulighetene større. Uansett hva du ønsker finnes det alltid en løsning som passer dine behov.

Pocket-skap gir mer plass og rene flater

Sigdal har laget en genial løsning til både små og store kjøkken som heter Pocket-skap. Disse kommer med den unike egenskapen at de sparer plass, siden pocketdørene er i en lomme mellom skapmodulene istedenfor å stikke ut i rommet. Dette gir deg et rent og helhetlig kjøkken du kan lukke når det ikke er i bruk.
Med Pocket-skap får du ikke bare et kjøkken med mange funksjoner – du får et kjøkken med de funksjonene du ønsker.

Bak Pocket-skap kan du ha mange hemmeligheter. Vi har et skap for skuffer og hyller, et for integrerbare ovner og maskiner, og et der du kan koble til vann og avløp. Det betyr at du kan ha vask og oppvaskmaskin inni skapet.

Pocket-skap kan integreres inn i veggen. Dette er smart hvis du har et allrom der skapene tar en stor del av rommet.

Du har muligheter til å spesialdesdesigne innredningen til din egen personlige stil, som belysning, materialer og benkeplate, slik at du får flere flater til matlaging. Sigdal har dessuten laget Pocket-skap som har baristafunksjon, så du kan til og med få din egen lille kafe. Så som resten av Sigdals kjøkken kan du få det akkurat slik du vil ha det.

Vis frem kjøkkenøya

De fleste som skal ha kjøkkenøy velger samme farge som resten av kjøkkenet. Her kan du også tenke utradisjonelt.

Understrek og fremhev kjøkkenøya! Du har så mange designmuligheter, og kan få noe ingen andre har. Gå for en litt annen benkeplate eller en farge som er ton-i-ton. Da får du et design på kjøkkenet som er laget bare for deg.

Det viktigste er å passe på at du har tilstrekkelig plass. Har du det, så ikke nøl. Det er ingen som noensinne har kjøpt en kjøkkenøy og angret på det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s