Sigdal

Kjøkken – der øyeblikkene skapes!

Et godt kjøkken må gi rom for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet. Et kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og skal kjennes både trygt og fornuftig.
Men ved siden av å være husets knutepunkt egner det seg utmerket til sosiale stunder i gode venners lag. Kjøkkenet er hjemmets hjerte – der øyeblikkene som teller skapes.

Det er lett og forelske seg i en front, en kjøkkenstil eller en farge. Det er ofte der det begynner. Men et kjøkken er så mye mer enn det. Et kjøkken skal være praktisk. Det skal passe til ditt liv og dine behov. Et kjøkken som ikke er tilpasset måten du vil bruke det på, er et dårlig kjøkken.

For mer informasjon og flere bilder, trykk HER.

Signatur Favn

Signatur Favn er mer enn et kjøkken. Det er en idé og et formspråk inspirert av vår nordiske natur. Vår visjon er at kjøkkenet skal gi deg samme ro og harmoni som et besøk i naturen selv. Inspirasjonen har vi hentet fra våre vakre eikeskoger. Organiske former fra majestetiske eiketrær. Barkens tekstur og levende overflate. Vindens krusninger på elver og vann. Gresset som vaier og skogens rike og naturlige fargepalett.

Eikeli

Kjøkkenmodellen Eikeli er en av våre spennende Sigdal-nyheter, som representerer en lun og nordisk eiketrend. Med sine malte lamellfronter i heltre eik, byr modellen på referanser til både kulinarisk bistro og urbane kafémiljøer. Eikeli fåes kun som underskap, men kan enkelt kombineres med åpne Bistrohyller og høyskap med slette eikefronter.

Granli

Kjøkkenmodellen Granli er en innovativ og herlig retromodell! Granli er også vår jubileumsmodell, til markeringen av at Sigdal har levert kortreiste kjøkken til det norske folk gjennom 70 år.

Amfi Eik

Elegant og moderne eikekjøkken. Slette fronter i eikefinér med integrert kantlist i eik som markerer kjøkkenets linjer og komposisjon.

Herregaard

Eksklusivt tradisjonskjøkken med herskapelig preg. Klassiske speilfronter med fylling og markerte profilspor som gir dybdevirkning og skyggespill. Klassisk årgangskjøkken med sjel, som lever opp til navnet.

Herregaard Eik

Eksklusivt eikekjøkken i kontinental design. Klassiske speilfronter med ramtre og profilert fylling som gir dybdevirkning og skyggespill. Få med deg de store tilvalgsmulighetene for personlig utforming. Her er det duket for et virkelig staskjøkken!

Herregaard Inframe

Sigdals Inframekonsept, med dører og skuffer som ligger innrammet, gir innredningen et flott, plassbygd preg. Her får du den rette Herregaardsfølelsen. Suppler gjerne med taggelister, nostalgihyller, vitriner med kryss-sprosser og fremtrukket sokkel.

Horisont

Herlig trendkjøkken med slette fronter og innfreste grep, som markerer modellens linjerene design. Horisont kjennetegnes av en klar og kjølig friskhet, noe som representerer ny nordisk design på sitt beste.

Line

Line er en modell med et stort designregister. Med sine slette MDF-fronter i hele 16 forskjellige malte farger – pluss mulighet for fargetilpasset forkant på skrogene – gir Line deg absolutt alle muligheter.

Line Inframe

Line er en modell med et stort designregister. Med sine slette MDF-fronter i hele 16 forskjellige malte farger – pluss mulighet for fargetilpasset forkant på skrogene – gir Line deg absolutt alle muligheter. Innramming i foliert MDF i samme farge.

Line Handleless

Ny modell i Lineserien, med innovative grepsløsninger. I stedet for tradisjonelle håndtak, har denne modellen avlange utsparinger med innfelte metallister, horisontalt og vertikalt. Du åpner ved å gripe langs dør- og skuffekanter.

Nordisk

Jovialt og plassrikt brukskjøkken, lettstelt og arbeidsvennlig, i mild nordisk design. Lyse melaminfronter med liggende trestruktur skaper en varm og naturnær stemning.

Sand

Nett og møbleringsvennlig modell med slette, renholdsvennlige fronter. Stilen er lavmælt, nøktern og uprangende og derfor velegnet til enkle, stilistiske interiørløsninger.

Scala

Nett og tidløs crossover-modell. Fronter med enkel ramme og slett fylling, noe som kombinerer vintage kjøkkendesign med et moderne uttrykk. Du kan forsterke det ene eller det andre gjennom valg av tilbehør.

Solido

Ønsker du en interiørstil som utstråler diskret eleganse, kan du med hell velge Solido. Modellen har slette fronter i sort supermatt høytrykkslaminat med fasede kantlister i heltre eik. En innbygd hylle i eik tilfører lun kontrast, mens overskapsrekken skaper dybdekontrast til høyskapene, og åpner opp rommet og skaper et luftig innrykk.

Square Eik

Rustikk og landlig kjøkkenmodell i heltre eik. Front med enkel ramme og slett fylling gjør at du kan variere uttrykket på kjøkkenet fra det helt moderne til det rustikke landlige preget alt etter hvilket tilbehør du velger.

Tun Eik

Mild og godlynt kjøkkenmodell i lys eik med liggende trestruktur og innfreste grep. Godt eksempel på hvordan kortreist nordisk design kan smelte sammen med kontinentale interiørtrender. Med kreative innbyggingsseksjoner og tøffe øyarrangementer får du et kjøkken i urban milansk look med et lunt streif av nordisk sommerlys.

UNO

Uno er en ”kameleon-modell” som tilpasser seg omgivelsene og blir akkurat det kjøkkenet du gjør den til. Med 18 farger å velge blant og lette, renholdsvennlige flater et dette en ultra-praktisk kjøkkenmodell!

Forte

Robust og lettstelt kjøkkenmodell i hvitt høytrykkslaminat. Med sin enkle og rene formgivning er modellen velegnet for voluminnredninger med mye oppbevaringsplass.

Fjell

Modell Fjell er et realt brukskjøkken med praktiske egenskaper. Dette er en prisgunstig modell med slette melamin-fronter i en vakker grå farge.

Vidde

Slette fronter i hvit eller grå melamin er et godt utgangspunkt for et lyst og innbydende trivselskjøkken. Modellens presise og kubistiske formspråk gjør den velegnet for utstrakt bruk av takhøye skapløsninger med god plassutnyttelse.