Nordsjø

Her kan du la deg inspirere til ditt nye kjøkken. Kjøkkenet skal være funksjonelt og passe helt til dine behov, og det skal tåle og bli brukt dag etter dag, år etter år. Vi har fokus på godt håndverk og kvalitet ned til minste detalj.

Se gjennom våre ulike kategorier så vi håper du finner en stil og en modell som faller i smak. Neste skritt er da å la en av våre dyktige kjøkkenkonsulenter hjelpe deg videre, til en funksjonell og velfungerende kjøkkenløsning.

For flere bilder og mer informasjon om Nordsjø sine modeller, kan du trykke deg inn HER.

BARCELONA GRÅ

Barcelonas flater passer til alle stilarter. Her har vi kombinert Barcelona med mørke vegger og mørkt gulv, noe som gir kjøkkenet et moderne uttrykk. Dette er en tidløs -modell, som på grunn av den lekre gråtonen passer godt med de fleste farger!

COPENHAGEN

Et moderne og stilfullt Nordsjø kjøkken med fine kontraster. De sorte mellomlistene og en sort benkeplate gir er tøft uttrykk. Den stilfulle ventilatoren går i stil med modellen Copenhagen.

MILANO MATT CASHMERE

Milano er en lekker matt kjøkkenmodell som kommer i fire flotte farger. Cashmere er en dempet og elegant farge, og sammen med de matte overflatene gir det kjøkkenet en personlighet og god varme i rommet.

MILANO MATT GRÅ

Milano Matt Grå gir fra seg et lunt uttrykk som passer i de fleste hjem. Det er den perfekte fargen for de som ønsker et mørkere kjøkken, men ikke ønsker sort. Her har de også tatt i bruk en symmetrisk løsning som skaper en herlig harmoni og balanse.

MILANO MATT SVART

Skap et helt fantastisk og elegant uttrykk med den matte modellen Milano.
Med rene overflater og push-up grep oppnår du en moderne stil på kjøkkenet. Modellen passer utmerket til elementer av heltre, som for eksempel et spisebord i massiv eik.

NEW YORK & BARCELONA NATUR

Sett ditt personlige preg på kjøkkenet ved å sette sammen ulike modeller og skap en frisk atmosfære. New York i fargen Løvgrønn sammen med Barcelona Natur gir et godt og naturlig uttrykk.

RIGA NATUR/SORT EIK

For Line var det viktig at alle elementene harmonerte godt sammen og at de fikk mye benkeplass. De falt raskt for modellen Riga grå eik. For å skape enda mer kontrast og for å gjøre kjøkkenet mer røft valgte, de sorte mellomlister, sokler og sidegavler. For å tilføye mer farge, malte de veggene på kjøkkenet i kalkmaling i fargen Terracotta. Sekskantede fliser i matt sort harmonerer godt sammen med de svarte detaljene i kjøkkenet og blir tatt opp igjen i hyllene på veggen. Et kjøkken med en gjennomtenkt helhet!

ROMA OG CLASSIC LAMELL

Dette er virkelig en fantastisk kombinasjon av to modeller hvor du får det beste fra to verdener! Svart kjøkken kan for mange bli for tungt, men velger du å kombinere det svarte med det tradisjonelle hvite, skaper du et moderne og urbant utrykk uten at det blir for mye.