HVITEVARER

Alta Kjøkken og Interiør AS er også forhandler av hvitevarer. Når du handler kjøkken hos oss får du gode priser på hvitevarepakker. Vi har et bredt utvalg av produkter fra en rekke kjente leverandører.

Les mer om sortimentet på produsentenes hjemmesider ved å trykke på bildene:

Nøkkelordene er høy kvalitet, innovasjon og nyeste teknologi. Designet er skandinavisk, og stilen tidløs og minimalistisk.

BORA benkeventilator er markedets mest effektive og smarte kjøkkenventilator. Laget i solide, rustfrie materialer og med prisvinnende design. Integrert i koketoppen er kjøkkenviften nesten usynlig.

Velger du RørosHetta, har du uendelige muligheter til å forme en kjøkkenhette helt etter din personlige stil. Du kan leke deg med materialer, former og farger i ubegrensede varianter. Vi skreddersyr kjøkkenhetter på millimeteren, og du får et funksjonelt design som pryder kjøkkenveggen. Vi er med på å sette den rette atmosfæren og sørge for ren luft i hjemmet.

Sterkt fokus på bærekraftig innovasjon og driftseffektivitet gjennom modulariserte produkter i automatisert produksjon er viktige drivere for lønnsom vekst, støttet av en solid balanse.

EICO er leverandør av kjøkkenvifter, hvitevarer, vinkjøleskap og andre produkter til kjøkken og bad, fra noen av verdens førende brands.

Vi fokuserer på innovasjoner som gir deg den ultimate følelsen av mestring i matlaging og stell av hjem og klær. Vi ser dine behov i dag, og forutser behovene dine i morgen – så du kan oppnå resultater som ikke bare møter, men overgår dine standarder. Vi er AEG. Og sammen med deg er vi alltid en idé foran.

Vårt fokus på kvalitet og design gjenspeiles i våre produkter. Hvis du velger et Norcool-produkt, velger du kvalitet.

Miele tilbyr produkter som står for markedets fremste kvalitet.  De setter standarder når det gjelder levetid, driftssikkerhet, enkel betjening, elegant design, perfekt ytelse, minimal miljøbelastning og fremragende service. Dette er i samsvar med mottoet «Immer besser» (alltid bedre), som grunnleggerne Carl Miele (venstre) og Reinhard Zinkann skrev på de første maskinene, og som har preget Miele frem til i dag.

Folk inspireres av matlaging, og vi inspireres av folk. Det er det grunnleggende prinsippet bak alt vi gjør hos NEFF. Så ikke la noe komme i veien for dine matlagingsidéer. Våre innovative produkter hjelper deg å tilberede mat som gir deg og gjestene vann i munnen – enten det er en fireretters middag eller en dessert du rett og slett ikke kan få nok av – et NEFF-kjøkken er utstyrt for alle typer retter.

Siemens er Norges partner innen utvikling av bærekraftige teknologier og løsninger. Ved hjelp av elektrifisering, automatisering og digitalisering bidrar vi til å sikre norsk  konkurransekraft. 

Vi deler visjonen din om et perfekt hjem. Kolleksjonene våre er her for å hjelpe deg med å oppnå denne visjonen, med utrolig teknologi, brukervennlige funksjoner og vakker design. Din smak for skjønnhet er vår inspirasjon.

Thermex designer og utvikler avtrekkshetter og ventilatorer — og har gjennom nesten 50 år levert løsninger til både private og bedrifter. Vi har Norges største sortiment av kjøkkenhetter og ventilatorer — og har våre produkter utstilt hos flere hundre kjøkken- og hvitevareforhandlere i hele Norge.

Farge, design og teknologi. Smeg har designet innovative hvitevarer og kjøkkenprodukter til daglig bruk siden 1948.