Drømmekjøkkenet

Ser du etter kjøkkeninspirasjon? Hos Drømmekjøkkenet finner du mange inspirerende kjøkken. Her finner du kjøkkeninspirerende løsninger for moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. Alle har sin stil og sine funksjonsbehov, og da kommer Drømmekjøkkenets store kjøkkenutvalg virkelig til sin rett.

Finn din kjøkkeninspirasjon hos Drømmekjøkkenet!

For flere bilder og mer informasjon kan du besøke Drømmekjøkkenets egen nettside ved å trykke HER.

Bistro

Bistro er en glatt kjøkkenfront med lett avrundet kant, radius 2 mm. Fronten kommer i flere malte utførelser. Bistro kan kompletteres med kjøkkentilbehør fra tilbehørskonseptene System 10, System 25 og System 45.

Gastro kulør – Grønngrå

Gastro er en kjøkkenfront med ramme, speil og rett ytterkant. En klassisk profilert kjøkkenfront for moderne kjøkken. Gastro består av tre komponenter – rammestykke, sidestykke og fylling som sammenføyes med klassiske håndverksmetoder med not og fjær i våre limtriangler. Fronten kommer i flere malte utførelser. Gastro kan kompletteres med kjøkkentilbehør fra tilbehørskonseptet System 25

Fenix Beige

Fenix er en glatt front i FENIX-laminat, med rett kant. Fronten kommer i flere forskjellige farger. FENIX-overflaten har et unikt ytre lag som gjør at man kan fjerne for eksempel riper med hverdagslige metoder som å bruke en «magic sponge» eller et strykejern.

Wood – Eik matt hvitpigmentert

Wood er en glatt front i lamelltre bestående av tre lag massiv eik, 1 horisontalt i midten og 2 vertikale. Fronten har en ytterkant med 2 mm radius. Ådringen på de massiva trefrontene i denne serien er stående. Fronten kommer i utførelse med massivt tre i hvitpigmentert eik og beiset lysebrun eik.

Solid kulør – Østersbeige

Solid er en glatt kjøkkenfront med noe avrundet kant. Fronten kommer i flere malte utførelser. Solid kjøkkenfront er en elsket kjøkkenklassiker

Line kulør

Line er en glatt kjøkkenfront uten håndtak med integrert grep og gripelist i polert aluminium eller hvit alternativt grafittgrå på utvalgte farger. Fronten kommer i flere malte utførelser.

Stil – Hvit/alu list

Stil er en glatt kjøkkenfront med rett kant, uten håndtak med integrert grep og gripelist i polert aluminium eller hvit alternativt grafittgrå på utvalgte farger. Rett kant og færre fargevalg gjør Stil til en av våre rimeligste kjøkkenfronter med mye design og kvalitet for pengene. Fronten kommer i utvalgte malte utførelser.

Meny – Hvit

Meny er en kjøkkenfront med profilert ramme og speil, med gjennomarbeidede detaljer for tidløse, klassiske kjøkken. Den består av tre komponenter – rammestykke, sidestykke og fylling som sammenføyes med klassiske håndverksmetoder med not og fjær i våre limtriangler. Fronten kommer i flere malte utførelser. Meny kan kompletteres med en mengde skreddersydde kjøkkentilbehør i tilbehørsserien Tradisjon.

Birka kulør – Hvit

Birka er en glatt kjøkkenfront med avrundet kant som kommer i samtlige av våre standardfarger. Fronten kommer i flere malte utførelser. Alle kjøkkenfronter fra serien Birka har en frest kantprofil. Birka er en klassiker som alltid er i tiden.

Nordic – Ask Hvitmalt

Nordic er en kjøkkenfront i ask med glatt speil og profilert ramme. En massiv kjøkkenfront med stramt detaljarbeid for moderne kjøkken. Fronten produseres i nøye utvalgt massivt tre i alle deler, såvel ramme som fylling. Nordic gjennomgår en siste omsorgsfull, håndverksmessig kontroll og puss før det vakre materialet får en siste finish i form av lakk eller lasur. Fronten kommer i flere utførelsen med massivt tre i ask.

Metro – Ask Hvitmalt

Metro er en glatt kjøkkenfront i trefiner med svakt avrundet kant i massivt tre. All finer i hele innredningen er hentet fra samme stokk slik at alle deler får samme karakter i ådring og nyanser. Metro gjennomgår en siste omsorgsfull, håndverksmessig kontroll og puss før det vakre materialet får en siste finish i form av lakk eller lasur. Fronten kommer i flere finerte utførelser i ask eller eik.

City høyblank – Hvit/alu list

City høyblank er en glatt kjøkkenfront i høyttrykkslaminat med en 1 mm kantlist i aluminium. Fronten med laminat i hvit høyblank og en kontrasterende aluminiumlist er ikke bare stilren, men også en av våre absolutt mest slitesterke kjøkkenfronter.

Star Kulør

Star er en moderne profilert kjøkkenfront med stram design. Fronten kommer i flere malte utførelser. Star passer i et moderne kjøkken med en klassisk touch.

Style – Hvit / eik list

Style er en glatt kjøkkenfront i høyttrykkslaminat med en faset kantlist i massivt tre. Produksjonen skjer med et kompromissløst fokus på kvalitet. Laminatsjiktet og den vakkert profilerte listen forsegles med en slitesterk UV-lakk. Det gjør Style til vår absolutt mest slitesterke kjøkkenfront. Fronten kommer i utførelse med laminat i grått eller hvitt.

Aksentdør Profil Mesh

Aksentdøren Profil i meshutførelse er en aluminiumdør i svart strukturlakk med fylling av strekkmetall. Findes kun i begrenset sortiment

Magnum – Eik matt Hvitpigmentert

Magnum er en glatt kjøkkenfront i finert eik, designet av Jonas Lindvall. Den har innfelt grep med bunnplate i rustfritt stål, som fremhever at skapdøren er hele 30 mm tykk. Magnum gjennomgår en siste omsorgsfull, håndverksmessig kontroll og puss før det vakre materialet får en siste finish i form av lakk. Ådringen på fineren i denne serien er liggende. Fronten kommer i finert utførelse i matt hvitpigmentert eik.