Bildegalleri

Vi er leverandør av tre forskjellige kjøkkenmerker, noe som gjør det enklere for deg å velge ditt nye drømmekjøkken.

Se deg gjennom bildene i vårt galleri og trykk deg gjerne videre til leverandørenes nettsider som står linket på de forskjellige sidene, eller nederst på teksten for hver enkelt leverandør.

Sigdal

Sigdal har produsert kjøkken i over 70 år. Det gode håndverket, teknologien og designen her vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.
Men kjøkkenets funksjon utvikler seg kontinuerlig og er i dag så mye mer enn kun en plass for å lage mat.

Det må gi rom for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet. Å ha et godt kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv. Det skal kjennes både trygt og fornuftig. Ved siden av å være husets knutepunkter egner det seg også utmerket til sosiale stunder i gode venners lag. Kjøkkenet er hjemmets hjerte – der øyeblikkene som teller skapes.

Besøk Sigdal sin nettside HER.

Drømmekjøkkenet

Vi elsker kjøkken. Vi kan det meste om tre. Hos oss finnes det ekspertise på planlegging, materialer og optimale funksjoner.
Hvordan hverdagsglede dufter, føles eller høres ut hjemme hos deg, er det naturligvis bare du som vet
Hvis kjøkkenet er hjemmets hjerte, er det du som gir kjøkkenets sjel.

Våre kjøkken leveres ferdige, og allerede fra den første middagen setter du ditt personlige preg. Innred skap og skuffer med tilbehør som matcher dine ønsker, og kompletter og bytt ut etter hvert.
Et kjøkken er en plass for liv og bevegelse, og hjertet i hjemmet.

La det forandre seg og variere med livet.

Besøk Drømmekjøkkenet sin side HER.

Nordsjø

Tidligere har kjøkkenet for mange vært et sted assosiert med matlaging, men ved å bryte med de klare skillene mellom stue og kjøkkenet, kan man oppnå en god flyt mellom de sosiale sonene. Interiørdesigner Veronica Amalie Rønning i StylebyVeam mener at disse sonene blir mer viktige.
– Vi har tilbrakt mye tid i hjemmene våre det siste året, og ved åpne opp skille mellom stue og kjøkkenet så får man flere sosiale soner å spille på, sier Veronica.

For å skape dette gjelder det å se bort fra den tradisjonelle kjøkkenløsningen, hvor mye av fokuset har vært på matlaging.
– Det bør tenkes på hvordan utformingen av kjøkkenet skal bli, og hvor skal folk sitte. Kan man lage en kjøkkenøy med flere funksjoner enn bare tilbereding av mat?

Besøk Nordsjø sin nettside HER.